gira 2022

Lluis Cuadrench

Un viatge musical i pedagògic en viu. 

M´hi acompanyes?

"6 cordes i un viatge"

6 Cordes i un viatge és un recorregut musical pels estils i músiques que han tingut més influència en la formació del guitarrista Lluis Cuadrench. Un viatge cronològic que va des de principi del segle XX fins a gairebé la dècada dels anys 80.

Comença amb el naixement del Blues clàssic de la mà de Robert Johnson (notable precursor del Blues del Delta) per després viatjar a Chicago per descobrir el cantant i guitarrista Muddy Waters, una icona del Blues d’aquesta ciutat.

La música de Blues a USA va caure gairebé en l’oblit i va ser gràcies a músics anglesos com Eric Clapton, Jeff Beck, John Mayal i d’altres que van contribuir a donarla importància que mereixen els  Músics Afroamericans de Blues.

La Psicodèlia amb Jimmi Hendrix (notable guitarrista de Blues Rock)Va revolucionar el món de la guitarra elèctrica, portant aquest instrument a sons i textures mai vistes fins aquell moment (any 1965).

Chet Atkins, Les Paul i el Fingerpicking. Un estil de tocar que van fer famosos aquests dos guitarristes de la costa oest de USA.

El Jazz com a evolució del Blues de la mà de Wes Montgomery, George Benson i els seus continuadors com Larry Carlton i Lee Ritenour.   

The Beatles es mereixen un capítol a part com a gran influència en aquest viatge, van compondre una gran quantitat de “Riffs” guitarrístics que val la pena visitar.

El Hard Rock dels 70′ amb Deep Purple, Led Zeppelin i Queen amb un estil i sonoritat més potent.

El Rock Simfònic de Pink Floyd, amb el seu estil mes envolvent i psicodèlic varen innovar i revolucionar l’escena del Rock a finals dels 70′. 

Aquest viatge acaba amb el naixement l´últim grup: Police. Amb aquest grup la guitarra marcarà una clara influència en el so de les dècades posteriors i fins a l’actualitat.

En aquest concert ofert per Lluis Cuadrench, es mostraran diferents tipus de guitarres i efectes per tal de recrear el so dels temes que s’interpreten.