UNA GENUÏNA TRAGECTÒRIA MUSICAL

BIO

Lluís Cuadrench, (Súria (BCN) 12/12/58). 

Guitarrista, compositor, productor musical. Comença a tocar de manera autodidacta als 16 anys formant part de diversos grups locals de ball, rock, etc. Més tard estudia guitarra, solfeig i harmonia a Esclat, escola de Música moderna i Jazz de Manresa, on reb classe de músics tan prestigiosos com Manel Camp, Jordi Camp,Carles Cases, Albert Cubero. També participa en diversos seminaris amb Joe Pass i Ze Eduardo. Paral·lelament forma un trio de Jazz amb Lluís Ribalta i Paco Arraez amb el qual actua en locals de Jazz de Catalunya i Espanya. Com a músic professional ha compartit escenari i ha acompanyat a tan diversos artistes com: Santabárbara, Los Sirex, Mike Kenedy, Ivori, Emma Ker, Maria Cinta, Santi Vendrell, Junco, Santi Arisa, La Tribu i Lacatans, Big Band de Barcelona, Michell Mcaine, Quico Gener, Manel Camp, Jordi Camp, Xevi Camp, Nestor Munt, Jaume Ribera, Evarist Ballús, Esteve Coll, Viçens Riu, Rafael Escote, Manel Álvarez, Jordi Ruiz, Dani Levi, Benet Palet, Dani Rambla, Enric Alegre, Tito Vignola, Eduard Denegri, Tito Busquets, Antonio Sanchez, Kitflus, Santi Arisa, Santi Caballero, Iglnasi Zamora, Francesc Burrul, Esteve Genís, Fredy Solves, Michel Solves, Keco Pujol, Francesc Ferrer, Pep Coca, Joan Humet, Oriol Gonzalez i un llarg etc … Actualment és professor de guitarra a Nova Era Terrassa i actua en directe amb Fuzz-on Trio amb Jordi Ruiz i Dani Levy, també desenvolupa la activitat de productor musical a La Locomotora estudi de so a Terrassa.

Als 16 anys
Comença a tocar de manera autodidacta. Forma part de diversos grups locals de ball, rock...etc.
1990
Estudia guitarra, solfeig i harmonia a Esclat, Escola de Música moderna i Jazz de Manresa, on reb classe de músics tan prestigiosos com Manel Camp, Jordi Camp,Carles Cases, Albert Cubero.
1993
Paral·lelament forma un trio de Jazz amb Lluís Ribalta i Paco Arraez amb el qual actua en locals de Jazz de Catalunya i Espanya.
1985- 2021
Comparteix escenari amb múltibles artistes reconeguts.
2004
Desenvolupa la activitat de productor musical a La Locomotora, el seu estudi de so a Terrassa.
2006
S´inicia com a professor de guitarra a Nova Era Terrassa i actua en directe amb Fuzz-on Trio amb Jordi Ruiz i Dani Levy.
2022
Inici Gira Show Tour "6 cordes i un viatge"
2022
Estrena del nou disc "Acústic"

“La música es una manera de sentir la vida, cada melodia va lligada a un sentiment, un estat d´ànim, un lloc, un aprenentatge, una companyia… simplement imprescindible com a eina pedagògica i vital”.

Entenc la música com un viatge, sempre.

M´hi acompanyes?

Lluis Cuadrench
Una viatge emocionant
0
Que comença a Súria (Bages, Barcelona)
+ 0
Employees
+ 0
Concerts arreu del pais

La Locomotora

És un estudi de gravació que es dedica a fer produccions audiovisuals tant propies com per a tercers, disposem d’equipament analògic i digital per satisfer totes les necessitats, si vols que treballem junts en el teu projecte, envia la teva proposta i la farem realitat.

Equipament: Taula Hill Audio amb 32 previs de micro, 16 buss i sumador de 32 canals de línia, magnetofon analògic Otari MTR 90 24 pistes 2″Fostex E2 1/4″ 2 pistes, Monitors PMC TB 1 i PMC IB2S tres vies Concersors Apogee, UA, Software protools, lògic, Cubase, etc. Microfonia Neumann, AKG, Shoeps, Shure, Oktava ,Acondicionament acústic a mida fet per Acústica Integral.